Het energieloket is gevestigd bij de Ossenbeemd te Deurne. Hier staan voorbeelden van een aantal belangrijke maatregelen opgesteld, zoals spouwisolatie, warmtepomp e.d. Ook zijn er brochures beschikbaar. Verder is er een computer beschikbaar waarop een gratis energiescan ingevuld kan worden. Iedere zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur is het energieloket geopend voor al uw vragen over energiebesparing. Wees welkom!

Laatste nieuws: de Ossenbeemd is helaas gesloten i.v.m. de lockdown. Het energieloket is momenteel alleen digitaal bereikbaar: energieloket@energyportpeelland.nl. 

De gratis energiescan "verbeterjehuis" is een handige en belangrijke eerste stap om uw woning energiezuinig te maken. Hiermee krijg je snel inzicht wat de mogelijkheden voor u zijn. U krijgt een overzichtelijke adviesrapportage met alle verbetermogelijkheden toegestuurd. 

Heeft u behoefte aan meer hulp? Dan kunt u de adviesrapportage voorleggen aan een van onze adviseurs en/of zakelijke partners. Zij kunnen u vrijblijvend uitleg geven en een kostenbegroting voorleggen. Neem contact op via: energieloket@energyportpeelland.nl 

Op de website van de gemeente Deurne is ook allerlei informatie rondom duurzaamheid te vinden. Neem eens een kijkje op: www.deurne.nl/duurzaamheid

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.