Het energieloket wordt beheerd door EnergieHuis Slim Wonen. EnergieHuis Slim Wonen is een samenwerking van 8 regiogemeenten. Zij verzorgt voorlichting betreffende energiebesparende maatregelen en duurzame energie.

EnergieHuis Slim Wonen heeft drie locaties:

  • een Showroom in Helmond aan de Torenstraat 3-5;
  • een demonstratiewoning in Someren aan de Waterlaat 35
  • een loket in Deurne wat is gevestigd bij de Ossenbeemd aan de Haageind 31. Bij de Ossenbeemd staan voorbeelden van een aantal belangrijke maatregelen opgesteld, zoals spouwisolatie, warmtepomp e.d. Ook zijn er brochures beschikbaar. Verder is er een computer beschikbaar waarop een gratis energiescan ingevuld kan worden. Iedere zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur is het energieloket geopend voor al uw vragen over energiebesparing. Wees welkom!
Energie Slim Wonen is bereikbaar:
  • Telefonisch op dinsdag en donderdagmiddag tussen 13-17.00 uur op 085-0410041.
  • Maak een gratis online afspraak met een energiecoach: klik hier.
  • Vul het contactformulier op de site van Energie Slim Wonen in:  klik hier.

EnergieHuis Slim Wonen organiseert gratis webinars over Slim isoleren, Zonnepanelen, Warmtepompen en workshops over de woning Quickscan en hoe je Energiecoach wordt. Bewoners kunnen een afspraak maken met een Energiecoach voor gratis persoonlijke voorlichting over bespaarmogelijkheden of opwekken van duurzame energie.

De gratis woning QuickSan is een handige en belangrijke eerste stap om uw woning energiezuinig te maken. Hiermee krijg je snel inzicht wat de mogelijkheden voor u zijn. U krijgt een overzichtelijke adviesrapportage met alle verbetermogelijkheden toegestuurd. 

Heeft u behoefte aan meer hulp? Dan kunt u de adviesrapportage voorleggen aan een van onze adviseurs en/of zakelijke partners. Zij kunnen u vrijblijvend uitleg geven en een kostenbegroting voorleggen. Neem contact op met EnergieHuis Slim Wonen. Wij staan graag voor u klaar!

Op de website van de gemeente Deurne is ook allerlei informatie rondom duurzaamheid te vinden. Neem eens een kijkje op: www.deurne.nl/duurzaamheid

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.