Het energieloket is gevestigd bij de Ossenbeemd te Deurne. Hier staan voorbeelden van een aantal belangrijke maatregelen opgesteld, zoals spouwisolatie, warmtepomp e.d. Ook zijn er brochures beschikbaar. Verder is er een computer beschikbaar waarop een gratis energiescan ingevuld kan worden. Iedere zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur is het energieloket geopend voor al uw vragen over energiebesparing. Wees welkom!

Laatste nieuws: de Ossenbeemd is helaas gesloten tot en met 19 januari 2021. Het energieloket is momenteel alleen digitaal bereikbaar: energieloket@energyportpeelland.nl. 

De gratis energiescan "verbeterjehuis" is een handige en belangrijke eerste stap om uw woning energiezuinig te maken. Hiermee krijg je snel inzicht wat de mogelijkheden voor u zijn. U krijgt een overzichtelijke adviesrapportage met alle verbetermogelijkheden toegestuurd. 

Heeft u behoefte aan meer hulp? Dan kunt u de adviesrapportage voorleggen aan een van onze adviseurs en/of zakelijke partners. Zij kunnen u vrijblijvend uitleg geven en een kostenbegroting voorleggen.

Tijdelijke vergoeding voor een uitgebreide energiescan

Woont u in de gemeente Deurne en bent u eigenaar van een koopwoning of appartement? Dan kunt u nu een deel van de kosten voor een uitgebreide energiescan van Energieregisseurs terug krijgen. Woningeigenaren die tussen 2 oktober 2020 en 31 maart 2021 een aanvraag indienen bij Energyport Peelland (EPP) voor een uitgebreide energiescan ontvangen van EPP een bijdrage van €45,-. Via de subsidieregeling van de gemeente Deurne kunt u hier nog eens €50,- aan toevoegen. Dit komt samen neer op €95,-. De uitgebreide energiescan kosten in totaal €195,-, dus betaald u zelf slechts €100,-. Alleen de eerste 50 aanmeldingen komen in aanmerking voor de vergoeding van €45,-. Per adres kan er maximaal één keer een uitgebreide energiescan worden aangevraagd. OP = OP, dus wees er snel bij!

Wat moet u hiervoor doen?

Op de website van de gemeente Deurne is ook allerlei informatie rondom duurzaamheid te vinden. Neem eens een kijkje op: www.deurne.nl/duurzaamheid

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.