Themabijeenkomst Warmtepomp

12 september 2023 | Particulier

Op dinsdag 26 september 2023 is er een themabijeenkomst Warmtepompen.

Warmtepomp: (bijna) gasloos verwarmen

Als je overweegt een (hybride) warmtepomp aan te schaffen, kunnen er veel vragen in je opkomen. Bijvoorbeeld: Welke typen warmtepompen zijn er en welke is geschikt voor mijn woning? Is een airco een voordelig alternatief om lokaal bij te verwarmen in de winter? Wat moet er in mijn woning veranderen voordat ik een (hybride) warmtepomp laat installeren? Op al deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord tijdens de themabijeenkomst op dinsdag 26 september in De Ossenbeemd te Deurne. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Subsidie

Een warmtepomp is niet goedkoop. Toch hoef je je niet direct zorgen te maken over de financiering. Tijdens de themabijeenkomst krijg je handige tips én kom je te weten voor welke subsidie je eventueel in aanmerking komt. Zo krijg je een duidelijk beeld van de investeringskosten. Daarnaast wordt uitgelegd wat je elke maand gaat besparen op je energierekening ten opzichte van verwarmen met een HR-combiketel, daarmee krijg je gelijk een indicatie wanneer je je investering terugverdiend hebt.

Aanmelden kan via de site van Energiehuis Slim Wonen: https://energiehuisslimwonen.nl/activiteiten/themabijeenkomst-warmtepompen-26-september-2023/ 

Themabijeenkomst Warmtepomp

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.