Zonnepanelen Willibrord gymnasium

Zakelijk | Particulier

Bij het Willibrord gymnasium te Deurne zijn 400 zonnepanelen geplaatst met SDE subsidie. EPP heeft de projectleiding verzorgd. De uitvoering is gedaan door Hoppenbrouwers Techniek. 

 

EPP heeft in 2019 in samenwerking met het Willibrord Gymnasium een zonnepark gerealiseerd op hun terrein. Er zijn 400 panelen van 310Wp geplaatst en in gebruik genomen. Het Willibrord Gymnasium kan hiermee haar energiekosten verlagen en levert daarbij ook een bijdrage aan de noodzakelijke toename van de productie duurzame energie.


Afgesproken is dat EPP aansluitend aan het zonneveld van het Willibrord Gymnasium nog eens 560 zonnepanelen van 320 Wp mag plaatsen. De bedoeling is dat deze worden overgedragen aan Coöperatie de Vlaas en dat deze in het kader van de postcoderoosregeling geëxploiteerd worden.  Zodra er meer bekend is over de wijzigingen in de bestaande postcoderoosregeling wordt met de werving van deelnemers gestart worden (medio 2020 naar verwachting). Voor het geval dat er onvoldoende animo is voor deelname aan de postcoderegeling, heeft EPP een aanvraag gedaan voor SDE+-subsidie (commerciële exploitatie).


Door deze samenwerking levert het Willibrord Gymnasium een grotere maatschappelijke bijdrage aan de productie van duurzame energie en worden de exploitatiekosten van beide partijen enigszins beperkt. 

Zonnepanelen Willibrord gymnasium

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.