Levering energie

Zakelijk | Particulier

Wilt u ook duurzame energie afnemen via onze coöperatie? Dat is mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat de energie bij uw thuis of uw bedrijf groen is. Groene strom betekent dat het voorkomt uit natuurlijke bronnen zoals wind, zon of biomassa.

Als Energyport Peelland zochten we de samenwerking op met twee energieleveranciers. Wilt u voor uw thuis energie afnemen? Dan neemt u stroom af van Greenchoice. Voor uw bedrijf energie laten leveren via Energyport Peelland? Dan profiteert u van onze afspraken met Nieuwe Stroom. De elektriciteitsprijs bij Nieuwe Stroom is variabel op basis van beurstarief (APX), verhoogd met een beperkte vaste opslag. Nieuwe Stroom accepteert echter enkel grootafnemers.

Energie afnemen via Energyport Peelland zijn dezelfde kosten als wanneer u er voor kiest rechtstreeks af te nemen bij de energieleverancier. Waarom dan toch kiezen voor Energyport Peelland? Wij ontvangen een kleine bijdrage van deze leveranciers voor de bemiddeling. Deze bijdrage maakt het mogelijk dat we kunnen investeren in regionale energieprojecten.

Meer informatie?

Interesse in het afnemen van energie via Energyport Peelland? Bekijk dan onze informatie voor particuliere energielevering en levering van energie voor bedrijven. 

Levering energie

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.