Algemene Ledenvergadering

De Algemende Ledenvergadering wordt gehouden op maandag 27 juni 2022 om 19.30 uur bij De Reizende Man, Liesselseweg 183 te Deurne. De vergadering is alleen bestemd voor leden van onze coöperatie.

De agenda met bijbehorende bijlagen is verstuurd aan de leden. Heb je niets ontvangen? Laat het even weten.

Coöperatie Energyport Peelland (EPP) viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Mede in verband met de actuele ontwikkelingen op de energiemarkt (RES, energietransitie van fossiel naar duurzaam, schaarste op het energienet van Tennet/Enexis, zowel qua aanbod als vraag) heeft het bestuur van EPP besloten om na het formele gedeelte van de Algemene Ledenvergadering op 27 juni a.s een lezing te laten verzorgen over de kansen en voor/nadelen van waterstof. De lezing wordt gegeven door Paul Bombeld van Waterstof Magazine.

Ook niet-leden zijn hiervoor welkom. De lezing start om 20.30 uur, vanaf dat moment kunnen niet-leden aansluiten.Leden van EPP hebben uiteraard voorrang voor het bijwonen van deze lezing, maar dienen dan wel uiterlijk 19 juni a.s. zich per mail aan te melden bij info@energyportpeelland.nl. Vanaf 20 juni worden toegangsbewijzen op volgorde van binnenkomst toegekend, zo lang er nog plaats is in de zaal.

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.