Word Energiecoach!

2 augustus 2021 | Particulier

Lijkt het je leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Heb jij je eigen huis al extra verduurzaamd, nageïsoleerd met HR++ glas of al zonnepanelen geïnstalleerd? En ben je bereid je verder te verdiepen in energie besparende maatregelen voor huiseigenaren? Word dan ook onderdeel van het regionale Energiecoach team deskundige vrijwilligers bij het EnergieHuis Slim Wonen. 

Wij bieden je een gratis kennis opleiding ‘Energiecoach worden’ in de regio! Al 15 personen hebben zich aangemeld voor de opleiding van 6 avonden vanaf 31 augustus 2021. Meld je ook aan voor 16 augustus om Energiecoach te worden bij het EnergieHuis Slim Wonen. Je kunt je direct aanmelden via de website Slim verder - Energiecoach worden of stuur een mail met jouw telefoonnummer naar info@energhuisslimwonen.nl en wij nemen contact met je op.

 

EnergieHuis Slim Wonen.nl

EnergieHuis Slim Wonen is een nieuw Serviceloket voor en door bewoners. Het doel is om bewoners en huiseigenaren te helpen met slim energie besparen en gratis voorlichting. Het EnergieHuis Slim Wonen is een nieuwe samenwerking van 8 gemeenten: Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren.

Word Energiecoach!

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.