SEEH-subsidie

20 april 2020 | Particulier

Denk je na over energie besparen in je woning? Doe het dan zodanig dat je ook de huidige landelijke subsidies (SEEH) meeneemt. Als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, kun je ongeveer 20% subsidie krijgen. Aanvullend krijg je dan ook subsidie op enkele extra maatregelen zoals energiezuinige ventilatie, isolerende deuren of het maatwerkadvies. De subsidie bedraagt maximaal € 10.000,00. De subsidie ontvang je na de uitvoering van de maatregelen.

Er is zelfs een bonussubsidie als je de woning zeer energiezuinig maakt. Je kunt alleen subsidie krijgen als je eigenaar bent én bewoner.  Woon je in een appartement met een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan kun je ook kiezen voor de subsidieregeling voor VvE’s.

De subsidiebedragen staan weergegeven in onderstaande tabel.

Je kunt de subsidie aanvragen op de website van www.rvo.nl. Veel onafhankelijke inhoudelijke informatie vind je op www.milieucentraal.nl.

Daarnaast bestaat er al langer een subsidie voor het opwekken van duurzame warmte, zoals voor de warmtepomp, dit is de ISDE-subsidie (investeringssubsidie duurzame energieopwekking). Ook daarvan vind je informatie op www.rvo.nl.

Wat kan Energyport Peelland voor u betekenen ? Energyport Peelland voert het energieloket uit in de gemeente en ondersteunt u met voorlichting en advies. Voor het goed benutten van de subsidies, kan een (professionele) energieadviseur voor u het energieadvies opstellen, waardoor u inzicht krijgt in de voor u interessante maatregelen. Los van het advies kunnen onze bedrijfspartners u helpen met een goede offerte en uitvoering van de maatregelen.

Cees en Liesbeth hebben met een energieadvies inzicht gekregen in de mogelijkheden en een energieplan opgesteld. De woning uit jaren ‘60 krijgt een betere isolatie van het dak en nieuwe isolerende kozijnen met HR++ glas. Ze krijgen subsidie op de maatregelen en op het advies.

Doe de gratis energiescan

SEEH-subsidie

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.