Informatieavond Warmtepomp

25 maart 2019 | Particulier

Op 25 maart 2019 is de tweede informatieavond met als thema "Alles wat u wilt weten over de warmtepomp" gehouden bij het Museum Klok & Peel. Door de vele aanmeldingen voor de eerste avond op 18 december 2018 is er besloten een tweede avond te organiseren. 

Na de opening door voorzitter Martien Bots heeft Mat Schatorje, bestuurslid EPP, een uitleg gegeven over het energieloket en de klantreis die ons allemaal te wachten staat. In 2030 van het gas af en 49% reductie van CO2-uitstoot is een fikse uitdaging. Voor meer informatie over het energieloket en de klantreis klik hier.

Hierna heeft Jos Verhoeven van Museum Klok & Peel een presentatie gegeven over "Museum Klok en Peel op weg naar gasloos". De warmtepomp staat centraal in het museum, het museum hoopt in 2020 volledig energieneutraal te zijn.

Als laatste hebben Laurens van Dijk (Verhees van Dijk) en Koen van Seccelen (Strik-van Seccelen) een presentatie gegeven over de warmtepomp. Steeds meer mensen overwegen een warmtepomp. Een beslissing waar goed over nagedacht moet worden. Een voorwaarde is dat de woning voldoende geïsoleerd moet zijn en er een lage temperatuurverwarming in de woning aanwezig is. Dan pas kan de vertrouwde gasketel verwijderd worden. 

Het waren twee heel geslaagde avonden.

 

Informatieavond Warmtepomp

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.