Informatieavond Meten = Weten

24 juni 2019 | Particulier

Op maandag 24 juni 2019 organiseerde EPP bij de Ossenbeemd een informatieavond met als thema "Meten = Weten". De avond is goed bezocht. 

De presentatie van Loes de Waart van IUNGO liet de mogelijkheden van de slimme energiemonitor zien. Eenvoudig te installeren in combinatie met de slimme energiemeter. Je ziet elke minuut je verbruiken, waardoor je snel inzicht krijgt in het verbruik en hoe je dit kunt verminderen. Ruim € 100 zijn de kosten van de Iungo zonder verdere abonnementskosten. De verwachting is dat de besparing in 1-2 jaar wordt terugverdiend.

Bram Aaldering van de “Slimme jongens” liet de bijna onbeperkte mogelijkheden zien van domotica-systemen, waar met slimme sensoren en regelingen de veiligheid, het comfort en energieverbruik verbetert. Met een startpakket van ca. € 5.000 (inclusief montage) veranderen aan/uit-schakelaars in functietoetsen waarmee de gewenste sfeer in huis, met 1-druk-op-de-knop, wordt gecreëerd voor verlichting en het binnenklimaat.

EPP heeft 10 vouchers uitgereikt onder de aanwezigen. De vouchers zijn ingewisseld voor een isolatiescan met een warmtecamera en de gedragsscan met energiemonitoring. Komende tijd worden deze scans uitgevoerd en de ervaringen worden met u gedeeld op deze website.

Mat Schatorje (EPP) memoreerde nogmaals de ‘verbeterjehuis’-zelfscan op de website en de mogelijkheid tot 31 augustus 2019 om met de bereikte energiebesparingen mee te dingen aan mooie geldprijzen.

Informatieavond Meten = Weten

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.