Energie besparen nu met extra subsidie!

20 juli 2020 | Particulier

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE's) tegemoet te komen in deze onzekere tijden heeft minister Ollongren de subsidiebedragen voor de Subsidie energiebesparing eigen huis tijdelijk (SEEH) met 10% verhoogd tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen, zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren.

Hierbij gelden voorwaarden:

  • Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag.
  • De overige voorwaarden blijven voor beide SEEH-subsidieregelingen ongewijzigd, zoals de minimale oppervlaktes en de isolatie-eisen. Zie www.rvo.nl/seeh.
  • Belangrijk is ook dat aanvragen uiterlijk op 31 december 2020 worden ingediend om in aanmerking te komen voor deze subsidieverhoging.

Onze partners van EPP ondersteunen u graag met het advies en/of uitvoering van maatregelen. Met lokale partners hebt u vertrouwen in de juiste aanpak en uitvoering.

Neem met ons contact op via www.energyportpeelland.nl en doe wellicht eerst de gratis energiescan om inzicht te krijgen.

 

Energie besparen nu met extra subsidie!

Thema’s

Onze partners

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring van Energyport Peeland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@energyportpeelland.nl en wij nemen contact met u op.