Tweede Informatieavond over de Warmtepomp op 25 maart 2019:

Hierbij nodigen wij u uit voor de tweede Voorlichtingsavond over Energiebesparing, die zal worden gehouden op maandag 25 maart aanstaande bij Museum Klok & Peel, Ostaderstraat 23 in Asten. Naar aanleiding van de overweldigende belangstelling de vorige keer (10 december in de Ossenbeemd) zal deze keer opnieuw het thema zijn: “Alles wat u wilt weten over …. de warmtepomp”. De agenda voor deze avond is als volgt:

Programma

19.40 – 20.00 uur:      Ontvangst
20.00 – 20.10 uur:      Opening door Martien Bots, voorzitter van EPP
20.10 – 20.30 uur:      Inleiding van Mat Schatorje, trekker van het Energieloket vanuit het bestuur van EPP  (thema: “Uw reis start bij het Energieloket”)
20.30 - 20.45 uur:       Presentatie “Museum Klok en Peel op weg naar gasloos” door Jos Verhoeven
20.45 – 21.20 uur:      Presentatie door Laurens van Dijk (Verhees en van Dijk) en Koen van Seccelen (Strik-van Seccelen) over “Alles wat u wilt weten over de warmtepomp”
21.20 – 22.00 uur:      Vragen
22.00 uur:                  Afsluiting.

Evenals vorige keer dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden. Degenen die zich tijdig aanmelden (tot de maximale capaciteit is ingevuld) krijgen een bevestiging per mail.
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Elke 10de aanmelder krijgt een waardebon, waarmee hij/zij gratis gebruik kan maken van de mogelijkheid door EPP een onderzoek met de warmtecamera en/of CO2-meter te laten uitvoeren.
Aanmelden kan via een mail naar info@energyportpeelland.nl onder vermelding van “aanmelding voor bijeenkomst 25 maart over de warmtepomp” met vermelding van het aantal personen.
We maken eenieder er ook op attent dat deelnemers aan activiteiten van EPP bij het realiseren van energiebesparende maatregelen aan hun eigen woning vóór 31 augustus 2019, mee kunnen dingen naar een van de prijzen als een van de “Peellandse Energiehelden”. Zie voor meer informatie de brochure hierover.

Samen besparen voor de toekomst van onze kinderen