Voorwoord

Hierbij ontvangt u als abonnee op de Nieuwsbrief van onze coöperatie weer een Nieuwsbrief, die niet alleen over het project de Vlaas gaat.

Voor alle verdere informatie over het project de Vlaas verwijzen wij naar de Nieuwsbrief van Coöperatie de Vlaas, die u kunt lezen op de website van EPP.

De officiële overdracht en ingebruikname van Zonnepark de Vlaas aan de 2 nieuwe eigenaren (Coöperatie Zonnepark PCR de Vlaas U.A. en Greenspread B.V.) is natuurlijk een belangrijk moment. Dit aansprekende project wordt hiermee voor ons definitief afgerond: het grootste postcoderoosproject van Nederland.
We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze plannen met betrekking tot de realisatie van een biomassaplein in onze regio weer nieuw leven in te blazen. Dat doen we door een seminarachtige bijeenkomst te houden in het kader van de openingsfestiviteiten.

Verder zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met de opzet en realisatie van een fysiek en digitaal Energieloket. Ook hierover staat nadere informatie in deze Nieuwsbrief.

Samen besparen voor de toekomst van onze kinderen