Veel interesse voor informatiebijeenkomsten over de warmtepomp

Op 10 december jl. vond de eerste informatiebijeenkomst plaats in het kader van het afgelopen jaar opgezette digitale en fysieke Energieloket door onze coöperatie. De bijeenkomst vond plaats bij De Ossenbeemd te Deurne en had als thema: de warmtepomp.
Binnen enkele dagen was de bijeenkomst volgeboekt en moesten er 35 geïnteresseerden op de “wachtlijst” geplaatst worden. De bijeenkomst werd bijgewoond door ruim 80 personen, die blijkens de ingevulde evaluatieformulieren zeer positief waren over de locatie en de inhoud van de presentaties. Ook werd er ruimschoots gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen.

Gezien de grote interesse en het aantal personen die op de wachtlijst stonden, is besloten om een tweede bijeenkomst te beleggen. Deze is gehouden op 25 maart jl. bij Museum Klok en Peel te Asten. Helaas was de aankondiging door het Eindhovens Dagblad en door Weekblad voor Deurne/Peelbelang (deze laatste als gevolg van een misverstand bij de redactie) niet opgenomen, zodat mogelijk veel geïnteresseerden niet op de hoogte waren van deze mogelijkheid.
Desalniettemin was de zaal toch vrijwel helemaal vol. Ook hierbij bleken de aanwezigen zeer tevreden over de inhoud, presentaties en beantwoording van de vele vragen.

Voor een uitgebreider verslag van deze bijeenkomsten verwijzen wij naar het perscommuniqué op deze site.

Samen besparen voor de toekomst van onze kinderen