Extra inschrijvingsmogelijkheid om deel te nemen aan de Vlaas

Per 19 augustus 2017 was de inschrijftermijn om deel te nemen aan Zonnepark de Vlaas gesloten. Daarna hebben we toch nog een aantal vragen voor deelname gekregen. We hebben die aanmeldingen op een reservelijst geplaatst.
De resterende panelen zijn verkocht aan de commerciële partij Greenspread (voorheen Greencrowd). In de afspraken met Greenspread hebben we ruimte open kunnen houden om het aantal panelen voor hen nog aan te kunnen passen. Omdat nu blijkt dat er nog veel interesse voor deelname is, hebben we met Greenspread afgesproken dat wij wat meer panelen binnen de postcoderoos kunnen houden; tot maximaal 10.000. Zij krijgen de overige panelen in bezit.
Vanaf vandaag 11 april tot en met 18 april 24.00 uur heeft iedereen die aan de voorwaarden voldoet (wonend binnen een van de postcodes, kleinverbruikersaansluiting van max 3 x 80A) de gelegenheid om een volledig ingevuld reserveringsformulier te mailen naar info@energyportpeelland.nl. Het tijdstip van ontvangst is bepalend voor de volgorde van acceptatie. Wanneer de 10.000 panelen al vóór 18 april om 24.00 uur “op” zijn, stopt de inschrijfmogelijkheid.
Wij hopen hiermee nog een deel van de geïnteresseerden die graag mee zouden doen een laatste kans op deelname te geven.

Samen besparen voor de toekomst van onze kinderen