Word lid van Energyport Peelland


Werk samen met Energyport Peelland aan een duurzaam energieneutraal Peelland! We zijn een coöperatie. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. We hebben leden die een belangrijke rol vervullen. Leden beslissen en denken met ons mee over de toekomst en de koers van onze coöperatie. Samen kijken we hoe we de regio duurzamer kunnen maken. 

Ook u kunt lid worden van Energyport Peelland. Voor uw lidmaatschap betaalt u een contributie van € 25 voor particulieren en €50 voor bedrijven. Gaat u als particulier energie afnemen via Energyport Peelland? Dan ontvangt u de helft van uw contributie terug.

Voordelen lidmaatschap
De belangrijkste voordelen voor leden op een rij:

 • Zeggenschap: uw betrokkenheid als lid bij Energyport Peelland belonen wij. U kunt meedenken en meebeslissen over energieprojecten in de regio. Dit kan tijdens bijeenkomsten maar u mag ons ook altijd een mail sturen met een goed idee.
 • Nieuwsbrief: we delen graag onze kennis over energie en duurzaamheid met onze leden. Daarom ontvangen onze leden van ons frequent een nieuwsbrief.
 • Bijeenkomsten: we organiseren regelmatig bijeenkomsten voor onze leden. Los van de jaarvergadering zijn er ook themabijeenkomsten waar u van harte welkom bent.    

Lid worden? Vul dan uw gegevens in. U ontvangt van ons een bevestiging en een factuur voor de lidmaatschapsbijdrage. Wanneer u meer informatie wilt over het lidmaatschap van Energyport Peelland neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@energyportpeelland.nl.

 

  Ja, ik wil lid worden

  Naam
  Adres
  Postcode en Woonplaats
  Email
  Telefoonnummer
  Particulier lid
  Zakelijk lid